Weight loss Challenge

herbalife WLC

Nu börjar vi närma oss ett ton! Det är den sammanlagda vikten som de som deltagit i weight loss challenge i Arvika har lyckats gå ner! Weight loss challenge är en utmaning för att sporra dig till en förbättrad livvstil vad gäller kost och träning. Kursen pågår under 8 veckor och utmaningen är att gå ner mest procentuellt i förhållande till startvikt och mått. Måltidsersättningen som använts är Herbalife som du kan läsa mer om på http://www.herbalife.se/ En viktig skillnad på den och andra måltidsersättningar är att det inte är en viktminskningsprodukt utan en komplett sammansatt måltid där du får i dig långsamma kolhydrater, fett och protein samt de näringsämnen du behöver.Ett bra verktyg i en ny hälsosammare livsstil.

Vissa av deltagarna har ersatt hela måltider, andra har lagt till den som mellanmål. Några har valt att inte använda den alls. Allt enligt eget önskemål. I programmet ingår också 8 föreläsningar med utbildning i kost och träning för att alla ska få den kunskap som behövs för att göra en livsstilsförändring som blir bestående. Efter programmet finns också möjlighet att under kommande 8 veckor gå en kurs mer inriktad på träning.

Kostnaden för att delta är 995 och då ingår en första måltidsersättning (värde 418 kr). 300 kr läggs i en vinstpott som den som under 8 veckor lyckas gå ner mest i vikt och mått procentuellt kammar hem.

Är du intresserad att delta eller känner du någon annan som skulle må bra av det? Kontakta anna@setsailfitness.se för mer information och anmälan. Det är också möjligt att kontakta oss med en redan färdig grupp på minst 10 personer. Det kan vara ett arbetslag, kompisgäng eller vilken sammansättning som helst. Vi skräddarsyr efter era önskemål så långt det är möjligt.

Kursstarter:
Arvika:

Gunnarskog: Söndag 6/4 16:30

För anmälan maila anna@setsailfitness.se

Karlstad:

För anmälan maila ingela.pettersson@njoy.se

Glava: Datum ej spikat.

För mer info maila: anna.jerraker@live.se