Vinter och skidor!

Nu börjar det bita lite i kinderna på morgonpromenaderna med hundarna, vintern är på gång! För varje år som går så uppskattar jag årstiderna mer och mer. Var inne och pratade med Lars på Intersport igår. Där hade de ställt fram alla skidor och vallor, oj oj vad sugen man blev. Kom på mig själv när jag fumlade efter mössan i fickan på väg till utgången, nej just det, ingen snö och minusgrader än :)

Nästa vecka kör Intersport sin längdskidvecka. Det innebär 20% rabatt på ALLT som har med längdskidåkning att göra. Passa på att utrusta er med det ni behöver, snart är nog vintern här! Vi får många frågor om vi kommer att köra skidkurser i vinter igen. Vi har inte spikat något kring detta än men för dig som läser detta och tycker det skulle vara kul. Maila gärna mig på erik@setsailfitness.se och anmäl intresse.

För er som undrar om vårat gym på falleberget endast är öppet för företagskunder så stämmer inte detta :) Alla är välkomna att träna hos oss! Vi tar 399:- per mån för endast gymträning, ingen bindningstid. Ett personlig träningsprogram kan man sedan välja till om man vill ha hjälp att komma igång med träningen. För er som är intresserade utav detta ber jag er att kontakta anna@setsailfitnes.se

bild 3

Nu ska jag byta om för att sedan dra iväg till blanka pannan, ett lugnt löppass med goda vänner, det är livskvalité det :)

Ha en trevlig helg!
//Erik

Comments are closed.