Vad händer i sommar?

sommar

Fler och fler kliver nu på en välförtjänt semester. En semester som förhoppningsvis fylls av mycket sol,bad,god mat, trevliga möten och självklart motion :) Vi på Set Sail Fitness kommer vara en del lediga under juli. Trots detta har vi en hel del aktiviteter igång under sommaren.
Gymmet är självklart öppet som vanligt mellan 05-24. Set Sail Fitness women har löpande under sommaren 4-5pass med allt ifrån löpning till myrträning. För dig som är sugen att prova på säljer vi numer 5 & 10 klippkort för 300:- resp 550:-. Maila Line om du är intresserad.
Detsamma gäller även herrlaget om du är sugen att prova på.

Vill även passa på att slå ett slag för Lines sommarträning i Sporthallen. Varje torsdag kl 18:00 är det BodyAttack bodyattacksom gäller. Bodyattack innehåller allt ifrån fartfyllda intervaller till styrkeövningar för både bål och armar. Vill du ha resultat och pressa dig lite mer än vad du brukar då tycker vi att du ska testa BodyAttack.

För dig som är nyfiken på Army Training så vill jag att du kontaktar Lisa Lokkin. Vi behöver ha 15personer för att dra igång ett 8veckors camp. För mer info maila Lisa.

Vad är Weight loss challange? 8 veckor med 8 föreläsningar om kost och träning. Fokus under dessa veckor kommer delvis vara vikt nedgång. Tanken är att du under de olika föreläsningarna ska få redskapen för att leva ett sundare liv. Som namnet avslöjar ingår det ett tävlingsmoment där den som får bäst reslutat kammar hem vinstpotten. Första gruppen bestående av 15pers har varit igång i 2veckor nu och gått ner tillsammans 49kg. En ny grupp drar igång 2:a veckan i Augusti.Om du är intresserad av detta kontakta Anna.

herbalife WLC

Comments are closed.