Testlopp nr4

Så var det dags för demna veckas Duathlon Testlopp. Många hade redan tagit ut sig under helgen med Karlstad Stadslopp och Vätternrundan i lördags. Var osäker på hur många som skulle dyka upp. Vi hade dock än en gång tur med vädret och ganska snälla vindar. Idag var det inte mindre än 27st som dök upp! Riktigt kul och hoppas verkligen att trenden fortsätter. Idag var det flera grupper som var hyffsat jämna vilket verkligen gjorde att testlopp uppfylde sitt syfte. Alla kämpa lite extra för att hålla rygg, alternativt se till att den bakom minsan inte springer om :)
Jag hade turen att Perry Chipperman ställde upp som tidtagare vilket gjorde att även jag kunde vara med och delta! Värt att nämna att den mest långväga deltagaren huserar normalt i Sthlm, sen kan det vara så att han ev hade andra ärenden i Arvika :)

Som vid tidigare testlopp var det en stor bredd på deltagarna. 16st gjorde hela duathlonen, 5st körde löpning och 6st gjorde endast cykelsträckan. Snabbast på Cykelsträckan var idag Rickard Karlsson, vår egen fd. elitcyklist. Snabbaste löparen var Bill Impola, han tog testloppet som en genomkörare inför Borejoggen. Snabbast på Duathlonen med nytt banrekord var jag själv. Hoppas att detta kan tagga dig till att försöka matcha detta :)

Har bifogat resultat för deltagarna samt en del bilder. Kamerabatteriet dog innan målgång dessvärre…

/Erik Nordlöf

Resultat

[good-old-gallery size=”large” fx=”fade” pager=”true” navigation=”false”]

Comments are closed.