Erik

Skärmavbild 2014-06-06 kl. 22.51.57Jag heter Erik Nordlöf och bor och är uppvuxen i Arvika i Värmland. Jag har jobbat som Personlig tränare sedan 2007. Sedan 2008 driver jag eget företag.Startade under 2010 Aktiebolaget Set Sail Fitness vilket jag är verksam i idag.Set Sail Fitness hjälper företag och dess anställda att må bättre genom friskvård och personlig träning.
På fritiden lägger jag såklart en hel del tid på min egen träning. Sen har jag min Fru och mina två hundar som jag gärna tillbringar min tid med.

Jag ser mig själv som:  Driftig, ärlig, ödmjuk, målinriktad och positiv.

10 Snabba frågor:

1. Hemma eller utekväll?
2. Stockholm eller Göteborg?
3. Hockey eller Fotboll?
4. Film eller tv serier?
5. Vinter eller Sommar?
6. Hund eller Katt?
7. Kväll eller Morgonmänniska?
8. Pizza eller Kebab?
9. Fredag eller Lördag?
10.Kött eller Grönsak?

Varför har jag utbildat mig till personlig tränare?

Under min uppväxt var jag aldrig speciellt mycket för lagsporter. Jag intresserade mig desto mer i det individuella, då framförallt löpning. Under min skoltid fick jag dock tillgång till en ”sjabbig” atletklubb som låg i källaren i stadens sporthall. Det var här intresset för träning verkligen växte fram och som senare ledde till det yrke jag har idag, personlig tränare.

Vad är det bästa med jobbet som Personlig Tränare?

Det bästa med mitt yrke är att jag är en del i att öka den generella kunskapen om kost och träning i dagens samhälle. Detta är vi i stort behov av då välfärdssjukdomar är något som ständigt ökar. Att sedan få göra detta i så nära kontakt med så många olika individer är otroligt inspirerande och samtidigt så otroligt kul!